Anabella és Tony egy new yorki testőrcégnek dolgozik, akik sztárok védelmét látják el. Bernie Ecclestone a Forma 1 mindenható ura felbéreli őket, hogy védjék meg az egyik pilótát, aki rendszeresen fenyegető leveleket kap. Persze a pilóta nem repes az örömtől egészen addig, amíg rá nem jön, hogy szüksége van védelemre és persze Bellára. Bella nemcsak a pilóta védelmét, de a depresszióból való kirángatását is elvállalja.
Bella a nagyszájú, merész és vad lányok közé tartozik, de mint tudjuk a szerelem mindenkit megváltoztat.....

2014. április 21., hétfő

61. fejezet

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy eljutottam idáig. Elérkezett ugyanis Bella és Felipe történetének utolsó fejezete. Igazából ez egy összegző fejezet. Ebben a részben betekinthetünk Belláék és barátaik jövőjébe.

Remélem tetszett a történet és velem maradtok a következő fanficemnél is. Mint már írtam, az a történet 2032-ben kezdődik és a pilóták gyermekeiről szól. Megtudhatjuk, hogy ki milyen ember lett és ki milyen szakmát választott. Vajon szüleik nyomdokaiba lépnek, vagy próbálnak kilépni szüleik árnyékából? Hamarosan kiderül....

De addig is következzen az Anabella a szerelmes fegyveres című történet utolsó, befejező része!

Éljen a happy end!


Eltelt pár év. Felipe és Fernando még jó ideig a Forma 1-ben volt. 2016-ig pilótaként, majd pár évvel később csapatfőnökként. De kezdjük előbb a barátainkkal.


Kimi nagy nehezen túltette magát az édesapja halálán és folytatta a rallyzást, persze csak 2013-ig, ugyanis akkor visszatért a Forma 1-be a Lotus csapat pilótájaként, majd egy évvel később 2014-ben visszaigazolt a Ferrarihoz. Sajnos VB címet már nem sikerült szereznie, de örültünk, hogy újra köztünk volt. 2011-ben végül összejött neki és Jenninek a kisbaba és 2011 szeptember 17.-én megszületett Jens Matti Räikkönen, majd 4 évvel később 2015 augusztus 5.-én  Lora Räikkönen is meglátta a napvilágot. Végül Kimi 2015-ben vonult vissza és létrehozta a saját rallys csapatát a Räikkönen Racing Team-et, amit azóta is irányít.

Heikki 2015 október  24.-én feleségül vette Catherine-t, de a gyerek már 2014-ben megérkezett Barbara Kovalainen. A második babára sem kellett sokat várni ugyanis 2016 június 23.-n Cath egy újabb kislánynak adott életet, aki az Antonia Kovalainen nevet kapta. Heikki nem tudott a Forma 1-ben maradni pilótaként, de mint a Caterham csapat egyik vezető szakértőjeként sokáig velünk maradt.

Lewis sokáig versenyzett még, szinte minden évben a VB címért harcolt, először a McLarennel, majd a Mercedes-szel és karrierje vége felé újra a McLarennel. Végül is csak 2x-es világbajnokként vonult vissza. Ami a magánéletét illeti hosszas huzavona után végül feleségül vette Nicole-t 2011-ben és az utódra sem kellett sokáig várni hiszen 2012 április 25.-n megszületett David Hamilton, 2014- ben pedig Sarah Hamilton. David az apja nyomdokait követve F1-es pilóta lett, míg húga színésznő lett, de az énekhangja ugyanolyan volt mint az anyjáé a külsejével együtt.


Rob a 2011- es balesetét követően sajnos már nem tudott visszatérni a forma 1 mezőnyébe, azonban a rallyzást folytatta és sokáig folytatni is tudta. 2011- ben elvette Edytát, 2013 február 19-n pedig megszületett első és egyetlen gyermekük Arthur Kubica. Sajnos Robék házassága 2014- ben válással ért véget, mert Rob félrelépett egy lengyel modellel, akit egy évvel később el is vett. Újabb egy év elteltével megszületett Rob második fia Lucas. Edyta és Rob kapcsolata ezután nem volt felhőtlen. Amikor csak találkoztak, annak mindig veszekedés volt a vége. Edy azóta is a legjobb barátnőm, Robra azonban azóta is haragszom.


Michael végül 2012-ben végleg visszavonult. Azonban nem örülhetett sokáig, mert 2013 december 29.-n súlyos síbalesetet szenvedett és hónapokig volt kómában, de végül felébredt és meggyógyult. Igaz már soha sem lesz teljesen egészséges, de a lényeg, hogy él és velünk van azóta is.


Ami Fernandot illeti, ő 2016-ban vonult vissza négyszeres világbajnokként. Még szerzett kettőt a Ferrari színeiben is az addigi kettő mellé. Raquellel boldog házasságban élnek 3 gyermekükkel Juan Fernandoval, Gabrielával és Carolinával. Egy évvel a visszavonulása előtt Fer tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot Felipének, de ezt majd később.




Kyle ugyancsak 2011-ben vette el Fernandát, szóval ebben az évben sok esküvőn voltunk. Nekik két fiúk született: Kyle Anthony és Ryan Antonio. Fernanda sikeres marketing és reklámszakember lett, míg Kyle pedig egy spanyol rendőrakadémián dolgozik kiképzőként.

 

 
Eduardo 2012-ben vette el Virginiát. Nekik 2015- ben született meg Manuela nevű lányuk és 2020-ban Victor nevű fiúk. Dudu 3x-os túraautó bajnok lett, míg Virginia az egyik legsikeresebb brazil modell lett.


Igen népes családunk lett, mert mi sem álltunk meg egy gyereknél. Igaz, hogy Cami születése után megígértem, hogy többé nem szülök, de a véleményem hamar megváltozott. Végül 2012 július 25.n Felipe balesetének 3. évfordulóján megszülettek az ikreink Felipe Angel és Luiz Manuel, 2014 január 14.-n pedig Sofia Victoria. Felipe karrierje is jól alakult. Fernandoval együtt vonult vissza 2016-ban 3x-os világbajnokként. Szerelmem 2012-ben a Ferrarival, míg 2014-ben és 2016-ban a Williams-szel lett az F1 királya. Mindhárom VB címét az utolsó futamon szerezte meg, amit a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett meg.  Az elsőt 2012-ben az akkor 2 éves Camival a karjaiban ünnepelte, miközben én az újszülött ikrek mellett sírtam a boxban. 2014-ben a 4 éves Camival és a 2 éves ikrekkel volt fenn, 2016-ban pedig mind a 4 gyerek fenn volt vele, sőt még én is. A 2015-ös év volt az, amikor Fer és Felipe eldöntötte, hogy a következő szezon végén visszavonul. Ezután Fernando egy érdekes ötlettel állt elő. Egy akadémiát akart létrehozni, ahol fiatal tehetségeket képeznek ki profi versenyzőnek és még a menedzselésüket is ellátják. Fer felajánlotta Felipének, hogy együtt vezessék hiszen Felipe már sok hasonló ötletét elmesélte neki. Felipe persze elvállalta. A Tony által rám hagyott 2 Millió is ebbe az akadémiába ment. Ezért 2017-ben megnyílt a Bajnokok Akadémiája Spanyolországban.  Addig a pillanatig ők vezették az akadémiát, amíg nem vállaltak el egy olyan munkát, amit a mai napig is végeznek. Fenando a Lotus F1-es csapat csapatfőnöke már évek óta, míg Felipe a Ferrari csapatfőnöke lett. Ami engem illet én maradtam az újságírásnál és most a Marca főszerkesztője vagyok, de emellett Raquellel átvettük a srácoktól az akadémia irányítását. Most már teljes az életem. Boldog vagyok. Gyönyörű családom van és rengeteg barátom. Nem hinném, hogy szükségem lenne bármi másra. Soha sem voltam még ilyen boldog és ennél boldogabb már nem is lehetek.


Vége

Szeretném nektek megköszönni, hogy olvastátok a történetet és remélem velem maradtok a következő történetnél is.

Puszi
Krimi88(Kriszti)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése