Anabella és Tony egy new yorki testőrcégnek dolgozik, akik sztárok védelmét látják el. Bernie Ecclestone a Forma 1 mindenható ura felbéreli őket, hogy védjék meg az egyik pilótát, aki rendszeresen fenyegető leveleket kap. Persze a pilóta nem repes az örömtől egészen addig, amíg rá nem jön, hogy szüksége van védelemre és persze Bellára. Bella nemcsak a pilóta védelmét, de a depresszióból való kirángatását is elvállalja.
Bella a nagyszájú, merész és vad lányok közé tartozik, de mint tudjuk a szerelem mindenkit megváltoztat.....

2011. december 2., péntek

Kései köszöntés!

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de én is felköszöntöm a Massa családot!
Igen! Igen! November 30.-n két évfordulót is ünnepeltünk. Most kicsit megkésve ugyan, de én is csatlakozom a köszöntő tömeghez!

November 30.-n ünnepli ugyanis 4. házassági évfordulóját a Massa házaspár. Anna Raffaela Bassi és Felipe Massa 2007 november 30.-n kötött házasságot és azóta is boldogan élnek. Remélhetőleg még sok-sok évig élnek még együtt, boldogan!

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT RAFFA ÉS FELIPE!!!!!!!!!!


Ugyanezen napon ünnepli 2. születésnapját a világ legédesebb gyereke. A fiatalember a Felipe Bassi Massa névre hallgat. Nevét édesapja után kapta, de nem csak ebben hasonlít a papára hanem gyakorlatilag mindenben. A külseje, az autó és fociimádata egyaránt azonos a híres papáéval. A születésnapjának pikantériája, hogy egy napon van szülei házassági évfordulójával. Felipinho szülei 2. házassági évfordulóján 2009 november 30.-n látta meg a napvilágot.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FELIPINHO!!!!!!


Szurkoljunk 2012-ben is Felipe Massának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése